Contact

Redacteur
http://www.chinoukthijssen.nl
info@chinoukthijssen.nl
KvK-nummer: 24480022
Btw-nummer: NL135038790B01
In het bezit van een VAR-verklaring

Auteur
Clavis Uitgeverij
Pand Noord
Meeuwenlaan 98-100
1021 JL Amsterdam
T +31 20 408 40 70 | F +31 20 408 30 77

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes? Schrijf je dan in voor mijn maandelijkse nieuwsbrief via deze link: http://eepurl.com/bLLYWH

Advertenties

2 gedachtes over “Contact

 1. Dag Chinouk!

  Ik zal me even voorstellen: Ik heet Joyce en ik hou van schrijven. Maar een valkuil, maar ook een positieve eigenschap van mezelf is perfectionisme. Ik heb je website van Joyce Spijker doorgekregen. Ik had haar in eerste instantie voor schrijfcoach benaderd. Zij heeft geen ervaring in dit genre en te weinig tijd en gaf mij jou website. Ze zij eventueel dat jij mij wel zou kunnen helpen.

  Op dit moment ben ik een kinderboek/prentenboek aan het schrijven. Het boek gaat over het verlies van mijn vader. In 2001 ben ik helaas mijn vader verloren en waren er voor mij weinig verhalen/boeken over de dood van een ouder. Het waren vooral boeken over dieren, knuffels etc. die iemand dierbaars verloren. Ik heb sindsdien de drang gehad om een eigen kinderboek te schrijven.

  Ik zou graag een schrijfcoach willen, zodat ik het boek ook (bijna) perfect aan de uitgever kan sturen. Daarom zou ik graag jou hulp willen! Kun je me wat laten weten over de mogelijkheden hiervan? Ik ben erg benieuwd en zin om samen te brainstormen!

  Groet,
  Joyce Sikkink

  1. Hoi Joyce! Lief dat ze je naar me door heeft gestuurd! En wat een heftig verhaal. Zelf ben ik alleen geen schrijfcoach, maar tekstredacteur (corrector en persklaarmaker), maar… ik ken wel een heel goed bureau! Midgard manuscripten. Dit zijn twee vrouwen die heel goed te boek staan, ik denk dat je daar goed terechtkunt. 🙂 Succes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s