Boeken

Verschenen bij Clavis Uitgeverij:

 

Foto 04-03-18 21 35 35(april 2018)

Wat voor een ziek spelletje is dit? Nadat haar zusje Jessie is ontvoerd, stuurt de kidnapper allerlei opdrachten naar Carmen. Alleen als ze gewillig meespeelt en alle raadsels oplost, zien de twee meiden elkaar nog terug. Althans, dat is wat de dader beweert. Samen met haar vrienden voert Carmen de bevelen uit, maar de uitdagingen worden steeds extremer en gevaarlijker. Hoe ver zal ze gaan om haar zus te redden? Het Clavis-debuut van de populaire boekvlogger Chinouk Thijssen. Een zenuwslopende young adult.

 

Verschenen bij Scelta Publishing:

Had ik deze baan maar nooit gekregen.
Had ik Arthur maar nooit ontmoet.
Helaas kunnen we dit soort dingen alleen achteraf zeggen.

Wanneer Zara in de winkel Next View komt te werken ontmoet ze Arthur. Hij is leuk, charmant en geeft haar alle aandacht. Haar verliefdheid is niet tegen te houden, maar Arthur heeft meer aanbidders. Sommige gaan wel heel ver om hun doel te bereiken: Zara uit de weg werken. Ze heeft het gevoel dat ze continu in de gaten wordt gehouden, en wanneer een van haar collega’s vermist lijkt te zijn, wordt Zara al snel als verdachte aangewezen.

(September 2015)

10360414_555770727891161_1651974073417139098_nEen YA-thriller over manipulatie, onzekerheid en gevaar! 

Ivy Maron is bijna achttien en zit op de modevakschool. Vanaf het moment dat ze de mysterieuze Sander ontmoet, ontstaat er langzaamaan een afstand tussen Ivy en haar beste vriendinnen. Ze lijkt wel een dubbelleven te leiden en volgens haar omgeving heeft Sander haar compleet in zijn macht. Als ook Ivy’s veilige thuissituatie voor altijd dreigt te veranderen en ze het idee heeft dat ze bij niemand meer terechtkan, maakt ze gevaarlijke keuzes.
Kan iemand Ivy nog redden of is het al te laat?

(Februari 2015)

Verschenen bij Free Musketeers (niet meer beschikbaar):

Thriller on Demand van VrouwenThrillers.nl:

tod_eindeloos_chinouk_thijssen_590_750_donker_haar1

Advertenties

2 gedachtes over “Boeken

  1. ik vind het echt een te gek boek het pakt me echt ik vergeet echt alles om me heen als ik em lees en ik kan em bijna niet wegleggen zo verslaafd ben ik aan dat boek hoop dah er nog vele van zulke boeken zullen volgen en bij deze raad ik het echt aan om het boek te lezen

Reacties zijn gesloten.