Preppr: de app die Instagram makkelijker maakt

Foto3_preview

Zoals we allemaal weten is Instagram een app die heel belangrijk is voor je personal branding en marketingstrategie, maar het uploaden, de juiste hashtags bedenken en het ideale tijdstip kosten allemaal erg veel tijd en tijd is geld. Ook wil je dat je feed er perfect uitziet en in balans is, maar van tevoren heb je niet het overzicht om dit te bepalen.

30 dagen gratis proberen

Toen ik een bericht voorbij zag komen over de nieuwe app Preppr werd ik meteen nieuwsgierig. Your Instagram Sidekick, stond er. Al snel bleek dit precies te zijn waar ik naar op zoek was. Ik meldde me aan voor de gratis trial van 30 dagen en downloadde de app. Ik had een hele map foto’s op mijn telefoon staan die ik wilde gebruiken voor mijn feed, maar het was een complete chaos en ik zat maar te puzzelen in welke volgorde ik ze moest plaatsen.

Foto 25-11-17 10 24 06

Preview en automatisch inplannen

Opeens kon ik schuiven met mijn foto’s en alles viel (letterlijk) op de juiste plek. De preview die je krijgt in Preppr is onwijs handig en zorgt ervoor dat je feed veel beter in balans is en dat je vooruit kunt plannen. Zo is het ook mogelijk om er een beschrijving bij te plaatsen en kun je verschillende setjes hashtags bewaren die je met één knop uit kunt kiezen en kunt gebruiken in je beschrijving of als eerste reactie. Ook kun je per post de link in je bio aanpassen en worden de beste tijdstippen aanbevolen voor het posten van jouw foto, én je kunt toestemming geven om Preppr automatisch te laten posten. Dat is helemaal ideaal. Ik plan mijn posts een week van tevoren in en heb er geen omkijken meer naar!

‘Wij nemen het werk uit handen zodat jij je alleen maar bezig hoeft te houden met het bedenken van mooie en creatieve content. Zo kun je met Preppr écht automatisch posten zodat je niet alsnog op de publish knop hoeft te drukken.’

Foto5_preview

Niet alleen een app

Preppr is trouwens niet alleen via de app te gebruiken, maar ook op het web, dus het is maar net waar jouw voorkeur naar uitgaat. Je koppelt jouw account aan Preppr en alles wijst zich dan vanzelf.

Verschillende pakketten

Ik heb maar één account op Instagram waar ik alles op doe, maar het kan ook zijn dat je er naast een persoonlijk account ook een hebt dat je zakelijk gebruikt, of zelfs meer. Speciaal hiervoor zijn verschillende pakketten gemaakt en je kunt kiezen voor een maandelijkse of jaarlijkse afname. Preppr kun je al gebruiken vanaf maar 8 dollar per maand.

Selfie: 1 account

Duo: 2 accounts

The Boss: 5 accounts

Squad: 10 accounts

Gratis proberen?

Wil jij zelf de voordelen van Preppr ondervinden? Meld je dan aan voor de gratis trial van 30 dagen via deze link: Preppr. Wedden dat je ook niet snel meer zonder kunt?

Your Instagram Sidekick
You create the content, Preppr does the rest.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.