Groeien op Instagram

kortingHet is mij de afgelopen twee jaar al vaak gevraagd: hoe ben je zo gegroeid in je volgersaantal op Instagram? Mijn simpele antwoord was: veel tijd erin steken en echt personal branding doen. Maar het volgersaantal was niet het belangrijkst, zeker niet als je het voor je bedrijf doet. Je wilt interactie met je potentiële klant. Dat dit een vak apart is, leerde ik toen ik Amber leerde kennen van The Social Good Girl.

 

Het Insta Groei Programma

Amber is iemand die precies weet hoe je alles uit je Instagrammarketing kunt halen. Ben je bijvoorbeeld ondernemer, blogger, schrijver, artiest, fotograaf, ontwerper, spreker, illustrator of iets anders creatiefs, de kans is groot dat je al geprobeerd hebt om je Instagramaccount in te zetten voor promotie. Na een tijdje moet je echter toch bekennen dat het allemaal moeilijker is dan gedacht. Hoe vind je jouw ideale volger en hoe spreek je potentiële klanten aan zonder schreeuwerig te worden?

In het Insta Groei Programma leert Amber je de fijne kneepjes van het vak. Je krijgt praktische lessen waar je echt iets aan hebt. Dankzij dit programma word je echt zichtbaar op Instagram en begin je te groeien in je aantal volgers, maar ook zeker in je interactie. En dat is nu net wat je wilt hebben, want je zoekt nieuwe klanten. Het verkeer naar je website gaat ook nog eens omhoog én je omzet stijgt.

Videolessen en werkboeken zorgen ervoor dat je de resultaten bereikt die op je verlanglijstje staan, en dat kan ook met een klein budget.

Het nieuwe Insta Groei Programma begint al bijna, namelijk op 4 december, en er zijn nog een paar plekken over. Dus ben jij klaar voor de volgende stap, namelijk om jouw ideale volger aan te spreken en je omzet te verhogen, schrijf je dan nu in via deze link: Insta Groei Programma. Op deze website vind je alle info die je nodig hebt, vind je reviews van ondernemers die jou al voorgingen en krijg je antwoord op al jouw vragen.

Ik wens je alvast veel succes en plezier!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.